Zarys analizy sensorycznej żywności
Baryłko-Pikielna, Nina, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 1975
Organoleptyka
dostępne:
1 z 1
Autor
Baryłko-Pikielna, Nina
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Zarys analizy sensorycznej żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1975
Objętość
483, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
664:543:612.8
641-Żywność.
Hasła przedmiotowe
Organoleptyka
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Streszcz. ang., ros. Streszcz. ang., ros.
080
%a 664:543:612.8
080
%a 641-Żywność.
100
%a Baryłko-Pikielna, Nina
245
%a Zarys analizy sensorycznej żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1975
%f (Biel. Zakł. Graf.).%f (Biel. Zakł. Graf.).
300
%a 483, [1] s. :
%b il., tab., wykr. ;%b il., tab., wykr. ;%b il. wykr.tab. ;%b il.;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
546
%a Streszcz. ang., ros.%a Streszcz. ang., ros.
650
%a Organoleptyka
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 17431
Sygnatura: 17431
Sygnatura: 17431
Status: Do wypożyczenia